Cerrar

es | val   

CEEI Elx participa en la iniciativa CINDES per a ajudar a projectes innovadors a trobar finançament

Mostrar ampliado

CINDES

Fuente: Parque Científico

CEEI Elx forma part del grup d'entitats promotores de CINDES, una iniciativa coordinada pel Parc Científic de la UMH que, per mitjà d'una plataforma digital pretén posar en contacte a projectes innovadors amb inversors interessats a apostar per ells.

L'objectiu final d'aquesta iniciativa és potenciar les oportunitats de finançament de projectes que comencen i que tenen gran capacitat de creixement. A més, permetrà una millor estructuració dels sistemes d'inversió de la província d'Alacant i conseqüentment un increment de les possibilitats de finançament per a emprenedors. 

La plataforma comptarà amb agents de referència que seleccionaran les propostes així com partners que donaran el seu suport i aportaran noves iniciatives i inversors. A més, també participarà un comité d'inversió que estudiarà la innovació, viabilitat i interés de les propostes presentades perquè participen en l'Investor Day, on donaran a conéixer els seus projectes públicament. 


Les entitats que participen en aquest projecte són el Parc Científic de la UMH (PCUMH)CEEI Elx, el Parc Científic d'Alacant, Fundeun, l'Institut d'Idees de la UPV, AlicanTECTorrejuana Open Space TecnologyDistrit Digital i l'Escola d'Organització Industrial d'ElxCINDES, compta també entre els seus promotors i com a membres del comité d'Inversió amb el director executiu de Binomio Venture, Ezequiel Sánchez, el consultor financer en Vilaplana & Associats, Antonio Vilaplana & Associats, Antonio Vilaplana; el CEO d'InterimJoaquin Gómez, el soci director d'Aquami Legal & BusinessNacho Amirola; el director d'inversions de Clave Mayor, Pedro d'Avala i el CEO i fundador d'Andseed i membre del consell d'AurorialJavier Sánchez Guerrero. 


Aquest tipus d'iniciatives permeten enfortir l'ecosistema emprenedor de la província i conseqüentment, augmentar les possibilitats de creixement del teixit empresarial del territori. 

5
visitas hoy 13 · visitas total 1.534

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 16/07/2019 11:29

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=19337

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar