Cerrar

es | val   

Més d'una trentena d'agents participen en la sessió de facilitadors BIK IDEA d'Elx

Foto

Mostrar ampliado

I sesión facilitadores BIK CEEI

I sesión facilitadores BIK CEEI

Mostrar ampliado

Sesión Facilitador BIK Idea

Sesión Facilitador BIK Idea

CEEI Elx ha celebrat, aquest dimecres 8 de maig, la primera sessió de facilitadors BIK IDEA celebrada a la província d'Alacant. Més d'una trentena d'agents de l'ecosistema emprenedor de la província d'Alacant s'han implicat al màxim en la jornada per a aprendre metodologies i ferramentes amb les quals potenciar la innovació en el seu entorn.

En aquesta primera sessió, mentoritzada per Olga Jornet i Iñaki Mayoral, tècnics d'innovació del CEEI Elx, s'ha treballat tant la part teòrica del mètode com ferramentes que engloben el programa. També s'ha donat a conéixer el funcionament de la ferramenta digital. Així, els assistents han pogut treballar, per mitjà d'un cas pràctic, eines com el mapa d'empatia, el customer journey map o el stakeholders map, entre altres.

La jornada, així com la resta d'accions programades tenen com a objectiu acreditar els agents com facilitadors BIK, per mitjà d'accions destinades a la transmissió del coneixement en Design Thinking i del sistema BIK IDEA i el valor d'aquest per a què, posteriorment, pugen aplicar-lo en el seu entorn emprenedor. 

BIK Idea és la primera de les fases que componen el programa BIK CEEI, desenvolupat pel ret CEEIs de la Comunitat Valenciana. Es tracta d'una ferramenta d'innovació que, per mitjà d'un marc de treball guiat, permet la generació i desenvolupament de noves idees amb design thinking, una metodologia que posa el focus d'atenció en les necessitats del client per a crear noves propostes. 

Amb la finalitat de tenir en compte a tota la província i arribar al màxim nombre d'agents possibles, a més de la jornada que ha tingut lloc en Elx, la sessió també es realitzarà a Ciudad Quesada, el pròxim 14 de maig i a Dénia el 21 de juny. 

Es tracta d'una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, per mitjà de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dintre de la seua política de suport a l'emprenedoria i la pime i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dintre del programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

5
visitas hoy 9 · visitas total 2.017

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 08/05/2019 16:05

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=18727

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar