Cerrar

es | val   

Federico Buyolo mostrarà les oportunitats de desenvolupament local de la Agenda 2030

Focus Pime Alacant comptarà amb la intervenció del director General de la Agenda 2030

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Publicado el sábado, 24 de noviembre de 2018 a las 09:30

Focus Pime i Emprenedoria Alacant també dedicarà un espai als reptes de la Agenda 2030 i les oportunitats que aquesta pot suposar en el desenvolupament local, de la mà de Federico Buyolo, director de l’Oficina de l’Alt Comissionat per a l’Agenda 2030 al Govern d’Espanya.

Federico Buyolo va ser diputat nacional per Alacant al Congrés, regidor de l’Ajuntament d’Elx i Director General de Cooperació i solidaritat de la Generalitat Valenciana. És llicenciat en Pedagogia, màster universitari en innovació educativa i actualment realitza el doctorat en educació.

Com a director general de l’Agenda 2030 el seu objectiu es centra en coordinar les accions per al compliment dels 17 objectius de Desenvolupament sostenible que estableix el programa. Una tasca que requereix no solament el treball de les institucions públiques, sinó també el compromís dels organismes privats i de tota la ciutadania.

L’Agenda 2030 suposa un pacte pel desenvolupament social i sostenible que ha de ser el resultat d’un treball col·laboratiu en el que cadascun dels agents implicats: ciutadans, empreses, organismes, associacions… tinguen la capacitat de treballar conjuntament per aconseguir economies més ètiques en una societat més inclusiva on estiga present el respecte pel medi ambient.

Des del CEEI Elx, t’invitem a que participes a Focus Pime i Emprenedoria Alacant i conegues tot el que Federico Buyolo ha de comptar sobre els reptes de futur i el valor d’apostar per un contracte social global que afavorisca el desenvolupament sostenible.

5
visitas hoy 1 · visitas total 1.581

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 24/11/2018 09:30

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=17373

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar