Cerrar

es | val   

Els CEEI definirán serveis que afavoreixin la creació d'empreses

* El registro se encuentra ACTIVADO y en HISTORICO desde 01-08-2019 23:59

Red CEEI Comunitat Valenciana

Red CEEI Comunitat Valenciana

Publicado el martes, 01 de agosto de 2017 a las 10:30

Mostrar ampliado

Reunion ivace CEEI

Encuentro entre el IVACE y los directores de los CEEI

La directora general de l´IVACE, Júlia Company, s'ha reunit amb els directors dels centres Europeus d'empreses innovadores (CEEI) als qui ha traslladat la necessitat que “identifiquen i definisquen nous serveis d'alt valor afegit que afavorisquen la creació i consolidació de noves empreses innovadores o de base tecnològica en el marc de l'Ecosistema Emprenedor de la Comunitat” (27-7-2017)

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial té signats convenis de col·laboració amb els CEEI de la Comunitat (València- Alcoi, Castelló i Elx) per valor de dos milions d'euros.

Aquests convenis, confinanciats al 50% a través del Programa operatiu FEDER 2014-2020, contempla el desenvolupament d'una Pla d'Actuació 2017 per a garantir que tots els habitants de la Comunitat tinguen accés als serveis, el coneixement i les eines relatives a l´empreniment de forma homogènia, coherent, coordinada i no discriminatòria.

Amb l'engegada d'aquest Pla d'Actuació per part dels CEEI es pretén evitar duplicitats entre els diferents agents públics i privats, ordenar i mantenir actualitzades les necessitats i els recursos disponibles per als emprenedors de l'Ecosistema Emprenedor de la Comunitat Valenciana.

També es vol potenciar les plataformes de suport a l´empreniment innovador com a suport d'eines, recursos i serveis als emprenedors de la Comunitat Valenciana.

Júlia Company ha destacat “l´encomiable i necessària” labor que presten els CEEI als emprenedors al mateix temps que ha reafirmat el compromís del conseller Rafa Climent “de potenciar i reforçar la seua activitat amb les eines i línies de finançament necessàries”.

En 2016 els CEEI de la Comunitat van realitzar més de 200 activitats de foment de la innovació i l´empreniment en les quals van participar més de 10.000 persones.

L'aportació dels CEEIs a la Comunitat Valenciana

Els tres centres europeus, que es distribueixen al llarg del territori valencià, tenen com a finalitat el suport a la creació de noves empreses i la consolidació de les mateixes i de les ja existents. Per a això disposa d'una àmplia cartera de serveis com formació per a emprenedors, serveis d'assessorament a empreses, suport a l'obtenció línies de subvenció, assessorament tecnològic i cessió d'espais per dur a terme l'activitat empresarial.

A més d'aquests serveis, els CEEI duen a terme els Focus Pime i Emprenedoria, una sèrie d'esdeveniments gratuïts dirigits a emprenedors i empreses i que es duen a terme en diverses localitats de la Comunitat Valenciana, tenint un principal esdeveniment cada any en una capital diferent .

El proper 28 de Setembre, Castelló es convertirà en l'epicentre de pimes i emprenedors i ja ha obert la convocatòria perquè empreses i startups puguin donar-se a conèixer en aquest esdeveniment.

5
visitas hoy 1 · visitas total 5.946

Usuario: AndreaSolbes

Empresa: Red CEEI Comunitat Valenciana

Canal: Emprenemjunts

Fecha publicación: 01/08/2017 10:30

Url: http://www.emprenemjunts.es/?op=8&n=14394

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar