Cerrar

Focus Innova Pyme | Focus Pyme y Emprendimiento | EmprenemJunts

focus innova pyme 2015

Trobada empresarial de l'ecosistema emprenedor valencià, que se celebrarà el 4 de novembre a València amb una estratègia competitiva basada en la innovació.

 

Focus Innova Pyme se centra en difondre el suport a l'empreniment innovador i el finançament europeu a la pime. A més, impulsa la col.laboració publicoprivada a favor de l'empreniment innovador en la Comunitat Valenciana, genera sinèrgies entre els participants, afavoreix el networking i promou una major coordinació de les entitats que donen suport a les pimes i els emprenedors.

 

Focus Innova Pyme 2015 se celebrarà en l'espai configurat entre el Palau de la Música i Congressos de València, el CdT (Centre de Turisme de València) i la Sala de Cultura de Cajamar, ubicades totes les seus al Passeig de l'Albereda de la ciutat de València.

 

La programació està centrada en 6 tipus d'activitats:

  • Conferències
  • Assessorament empresarial
  • Networking
  • Mostra d'empreses innovadores
  • Reptes i premis
  • Comunicació

 

Les temàtiques al voltant de les quals girarà la programació de Focus Innova Pime són: Creació i gestió empresarial, Innovació i sectors emergents, Europa Oportunitats, Marketing, Xarxes Socials i TICs, Internacionalització, Finançament i Economia col.laborativa i social.

 

La celebració de Focus Innova Pyme constitueix a més, l'event final del Premi que el Comité de les Regions de la UE ha concedit a la Comunitat Valenciana com a Regió Europea Emprenedora (EER).

 

Focus Innova Pyme està promogut i organitzat per la Generalitat Valenciana, mitjançant l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), que depén de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, en col.laboració amb la Xarxa de Centres Europeus d'Empreses Innovadores (CEEIs) de la Comunitat Valenciana (Alcoi, Elx, Castelló i València).

Visitas recibidas: hoy 23, mes: 580, total: 754.009

IVACE Institut Valencià de Competitivitat EmpresarialFondo Europeo de Desarrollo RegionalFOCUS Pime I Emprenedoria Comunitat ValencianaRed CEEI Comunitat Valenciana

*Proyecto cofinanciado por los Fondos FEDER, dentro del Programa Operativo FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020*

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar